ALUSTAR ULTRA LIGHT 830100

İtfaiyeciler İçin Alüminize Elbiseler

Bu kıyafet, çok yüksek seviyelerde radyan, konvektif ve kontak ısıya yol açan uçak yangınlarında, yanıcı gaz (LPG, LNG) ve sıvı yangınları (yakıtlar, solventler) esnasındaki kurtarma ve kazalarda alev önleme gibi faaliyetleri kapsayan uzmanlaşmış yangına müdahale operasyonları için özel olarak tasarlanmıştır.

Elbise bina yangınlarında özellikle ana gaz vanası ve şalterlerinin kapatılması amacı ile binalara girilmesinde, ayrıca bina içindeki insanları kurtarmakta kullanılmaktadır.
Bu elbiseler yangına çok yakın yürütülmekte olan operasyonlarda kullanılmakta olup yangın içerisine giriş için uygun değildir.
Kıyafetle birlikte uygun solunum cihazı kullanılmalıdır. Karsılaşılan spesifik koşullara bağlı olacağı için koruyucu kıyafetin sağlayacağı
koruma süresi kesin olarak belirtilemez. EN 1486 standardında belirtilen koruma çok katmanlı bir yapı sayesinde mümkün olabilmektedir.
Ceket, pantolon, baslık, eldiven, çizme ve tozluk EN 1486 standardında belirtilen korumayı, iç giyim giymeye gerek kalmadan sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.

Alüminize elbise seti ceket, pantolon, baslık, eldiven, tozluk, çizme ve tasıma çantasından oluşmaktadır.

Katalog İndir